Dnes slaví: Státní svátek Zítra: Zikmund

Recept zaslala: Markéta Könnyuová

Ingredience:
podle chuti a potřeby linecké těsto, marmeláda, čokoládová poleva, kokos

 


Postup:
Z lineckého těsta vykrojíme vykrajovátkem ježky. Budou se slepovat marmeládou - takže sudý počet.
Vykrájené ježky upečeme a po vychladnutí slepujeme marmeládou.
Čumáček a bodlinky s kouskem těla potřeme čokoládovou polevou a ještě špičkou párátka - namočenou v čokoládě, uděláme ježkovi oko. Tělíčko posypeme strouhaným kokosem.
Dáme na pár hodin zatuhnout do chladu.

Další články z kategorie

Problémy s těhotenstvím

Vyskytly se u vás problémy s otěhotněním? Nezoufejte! Odborníci na umělé oplodnění z centra asistované reprodukce Praha vám diskrétně pomohou.

Spodní prádlo Bellinda

Vyberte si kvalitní spodní prádlo a punčochové zboží od české značky Bellinda.cz

Říkanky

Ryba

 

Plave ryba po rybníčku,
nemá žádnou pokladničku.
Kam penízky ukládá?
na bříško a na záda.

Reklama

Dentální klinika Jana Stuchlíka

Nepodceňujte preventivní prohlídky zubů i Vašich nejmenších. Dentální klinika Jana Stuchlíka pro celou rodinu.

Nejenmaminkam na YouTube

Novinky z Nejenmaminkam.cz



Joomla Extensions powered by Joobi